Wonen in Italië

Droom je al zolang je kunt herinneren van een leven in Italië? Word je elke keer weer intens gelukkig als je weer naar Italië mag? Voel je je er thuis en zou je het liefst alles opgeven en direct vertrekken naar la bella Italia?

Gids Florence

Je bent niet de enige! Ik heb ook in 2010 de stap genomen en ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Maar zoals je kunt lezen in mijn blogs, is het leven in Italië niet altijd even makkelijk. Er komt namelijk een hoop bij emigreren kijken en er zijn genoeg mensen die na een tijdje teleurgesteld weer terugkeren naar Nederland.

Coaching

Om je emigratie-proces tot een succes te maken, is het erg belangrijk om je goed voor te bereiden. Tijdens je leven in Italië is het bovendien fijn om te weten dat je af en toe kunt sparren over hoe het gaat – en hoe het eventueel beter zou kunnen. Als life coach kan ik je hiermee helpen.


 

Je wilt graag naar Italië verhuizen, maar je loopt vast met vragen als:

‘maar hoe is dat eigenlijk echt, wonen in Italië?’
‘is er wel werk te vinden?’
‘hoe kan ik dat het beste aanpakken?’ 
‘hoe zorg ik er voor dat ik de juiste keuze maak en niet met spijt weer terug ga naar Nederland?’
‘hoe zorg ik ervoor dat ik ook tijdens mijn verblijf Italië de boel op de rit houd?’
‘hoe kan ik het beste integreren?’
‘waar moet ik rekening mee houden?’

Dankzij een coaching-traject vind je het antwoord op deze vragen en zorg je ervoor dat la tua dolce vita italiana werkelijkheid wordt!

Eén-op-één begeleiding

Ik begeleid je graag via Skype, mail of in levende lijve in Toscane richting jouw Italiaanse droom!

Wonen-in-Italië


Testimonial:

‘Toen ik vorig jaar durfde te kiezen voor mijn hartenwens, verhuizen naar Firenze, ben ik met Sophie aan de slag gegaan. Zij heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat er voor mij nodig was om deze stap ook echt te zetten. Sophie heeft mij vooral geholpen om, i.p.v. naar de (mogelijke) beren op de weg, te kijken naar mijn eigen kracht(en) en daarop te (durven) vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezegd, mijn huis en auto verkocht en de angst, die ik vreesde te voelen bij deze stappen, bleef uit. Wauw, hoe krachtig is het om mijn hart te volgen en in mijzelf te geloven!  En nu woon ik sinds 2 maanden in Firenze. Ik leef veel meer vanuit mijn hart en voel dat ik mijn leven hier kan opbouwen. Als ik momenten van onzekerheid of angst heb, denk ik terug aan mijn sessies met Sophie, sta ik weer stil bij mijn eigen kracht(en) en voel weer dat het mij gaat lukken! Grazie mille, Sophie!!!’

– Anneke


Ik ben een gecertificeerd life coach en help je graag met je emigratie-proces naar Italië en met de begeleiding tijdens het integratie-proces. Kijk voor meer informatie op mijn website of op mijn Facebook pagina. Stuur me een mailtje op info@lifecoachsophie.com, bel me op (+39) 349 248 1347 of op Skype: LifeCoachSophie. Boek je eerste gratis consult hier.

A presto!

SOPHIE logo pink