Lees hier meer over Sophie

Sophie woont & werkt sinds augustus 2010 in Florence, Italië. Ze begint als secretaresse op haar talenschool, gaat dan aan de slag als docente Engels, en begint met het aanbieden van informele stadswandelingen in Florence. Ze wordt vervolgens blogger/schrijfster voor Ciao tutti en heeft uiteindelijk haar eigen life-coaching praktijk opgezet.

Ze begeleidt hierbij onder andere Nederlanders die graag naar Italië zouden willen verhuizen en hulp zoeken bij het emigratieproces. Lees meer over haar begeleiding bij vertrek naar Italië, of kijk op haar website Life Coach Sophie voor nog meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In 2018 verhuist ze naar de uitgestrekte heuvels in Toscane en start daar haar eigen B&B.

Ze begeleidt haar coaching-cliënten online vanuit haar “luie stoel” in het prachtige Toscaanse landhuis waar ze met haar man en hond woont en gaat naar Florence voor een stadswandeling, een wandelcoaching-sessie of een aperitivo bij haar favoriete wijnbar in Florence Sei Divino.

ITALIE2019-9444

Sophie houdt van het Italiaanse leven en deelt dat graag op zoveel mogelijk manieren met anderen!

Interesse in coaching, een stadswandeling in Florence of een verblijf in Toscane? Vul het onderstaande formulier in en Sophie vertelt je graag meer over al haar verschillende passies!