Lekker lezen

Gewoon op de bank, in de tuin, kopje thee erbij en lekker bladeren. Soms is dat heerlijk in plaats van steeds naar een computerscherm staren en overweldigd worden door alles wat er voorbij komt. Zo ervaar ik dat zelf in ieder geval. Welnu, zoals ik al met veel bombarie aankondigde in Smakelijk nieuws ben ik ook gewoon lekker te lezen op papier. Elke twee maanden in het blad De Smaak van Italië. Heerlijk. En elke keer als ik mezelf me weer pagina breed toe zie lachen, lach ik lekker terug.

Sophie Smaak

Smile, you’re in a magazine!

De nieuwste column heet ‘De kunst van het leven’. Iets wat de Italianen misschien net iets beter verstaan dan wij… Ren nu naar de winkel en haal direct de laatste Smaak van Italië voordat ‘ie uitverkocht is ;)!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.