Like a Local in Florence

Travelling is the only thing you buy that makes you richer

Reizen is één van de mooiste dingen die je kunt doen in een mensenleven. Ontdekken, verkennen, meemaken, begrijpen, verbazen, beleven, proeven, ruiken, zien, horen, voelen; je valt van het één in het andere als je je een nieuwe plek eigen probeert te maken. Jammer genoeg ben je er per definitie altijd een toerist. Een buitenstaander. Iemand die alleen maar even komt kijken. Wat als je nou zou kunnen reizen en je tegelijkertijd thuis zou kunnen voelen? Alsof je er even echt woonde. Alsof je één van de locals was.

Toeristen, toeristen en nog eens toeristen...

Toeristen, toeristen en nog eens toeristen…

Sense Florence organiseert samen met More than Travel in oktober een Like a Local reis in Florence en heeft als doel deze adembenemende stad te beleven zoals een echte Florentijn dat doet. De toeristische trekpleisters dienen als kader voor het authentieke Florence; we bezoeken de buurten waar minder toeristen zijn en juist meer Fiorentini, de markten waar zij hun boodschappen doen, de trattorie waar er geen tourist menu bestaat, de winkeltjes waar je anders pal voorbij zou lopen, de straatjes die niet in de gidsen staan. Kortom, je gaat die dingen zien waarvan je alleen het bestaan af kunt weten als je er woont.

Tussen de Florentijnen rondsnuffelen op authentieke markten

Tussen de Florentijnen rondsnuffelen op authentieke markten

Sophie (van SoFlorence.com) woont sinds 2010 in Florence en voelt zich diep verbonden met deze città bellissima. Op de fiets doorkruist ze maar al te graag de stad en ontdekt zo de meest bijzondere dingen. Binnentuinen waar je U tegen zegt, straatjes die het kabaal van ratelende vespa’s  vreemd zijn en fresco’s die de plafonds van de eeuwenoude gebouwen sieren. Door al dit moois is ze als een blok gevallen voor Firenze en wil ze deze liefde graag met anderen delen.

Een ijsje bij alleen de lekkerste ijszaken

Een ijsje bij alleen de lekkerste ijszaken

Grijp deze unieke kans om Florence als een local te ontdekken en zo een hele bijzondere reiservaring rijker te worden. Sophie is even die kennis die je in Florence hebt zitten en je al de ins & outs van de stad toevertrouwt. Ze laat enthousiast zien waar zij het liefst uitgaat, shopt en een hapje en een drankje doet. Hierbij vertelt ze mooie anekdotes over de statige gebouwen, de indrukwekkende kunstschatten en de niet te missen bezienswaardigheden die Florence rijk is.

Sophie van Sense Florence op één van haar tours

Sophie van Sense Florence op één van haar tours

Vermeld bij je boeking op de website van More than Travel dat je via SoFlorence bij deze reis terecht bent gekomen en je betaalt geen €975,- maar €925,-.

Ci vediamo a Firenze!

Details reis:

Italië | Florence | B&B Le Stanze del Duomo
maandag 20 t/m donderdag 23 oktober 2014
3 nachten | 4 dagen
Minimaal 4 personen
Prijs: € 975,00 incl. BTW (Via SoFlorence.com dus € 925,00)
Inbegrepen:
– Heen- en terugvlucht Pisa vanaf Rotterdam of Eindhoven
– Vervoer vliegveld Pisa naar accommodatie (retour)
– Rondleidingen o.l.v. Sophie Kruijsdijk
– Diners / Apericena 3x
– Lunches 2x
– Ontbijt 3x
– Wi-fi
– City tax
– Accommodatie voor 3 nachten gebaseerd op een 2-persoonskamer 1 of 2-persoonsgebruik.

Reis informatie
Deze reis is inclusief vlucht. U vliegt met Transavia of RyanAir: afhankelijk van het vluchtschema.

Kijk voor meer info op de website van More than Travel en klik hier voor het programma.

Een gedachte over “Like a Local in Florence

  1. Pingback: Op pad met een échte local in Florence | Op vakantie in Italië | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.