Italië blijft speciaal

Saskia Balmaekers van Ciao Tutti, het grootste Italië blog van Nederland, maakt sinds een aantal maanden specials die te koop zijn op haar blog.

Ciao Tutti van Saskia Balmaekers

Ciao Tutti van Saskia Balmaekers

Specials? Wat zijn dat? Nou, dat zijn enorme boekwerken met een gigantische hoeveelheid tekst, foto’s, tips, ideeën, informatie, anekdotes, verhalen en nog veel meer over een speciaal onderwerp gelinkt aan Italië. De volgende specials zijn al verschenen:

  • Festa! waarin de leukste, mooiste en bijzonderste Italiaanse feesten, festivals en evenementen zijn geselecteerd en uitgebreid worden besproken
  • Buon Appetito: over alles, maar dan ook alles over de Italiaanse keuken
  • Rome in 52 straatverhalen waarin je in een wandeling door Rome de verhalen uit het verleden letterlijk op straat vindt
  • Kerst met Ciao tutti met volop inspiratie voor feestdagen in Italiaanse stijl

Vandaag is Ciao tutti Special #5 van de digitale persen komen rollen: Italia in 400 tips.

In de special van januari 2014 geven we je 400 vakantietips voor een onvergetelijke vakantie in Italië. Elke regio lichten we op een unieke manier uit, waarbij we na een korte introductie steeds een aantal tips geven die je op de mooiste, lekkerste en spannendste plekken van elke regio brengen. 

Van zo'n kleurrijke voorkant wordt iedereen vrolijk! Foto: Ciao Tutti

Van zo’n kleurrijke voorkant wordt iedereen vrolijk! Foto: Ciao Tutti

Ik heb hem al in huis en de hoeveelheid (meer dan 300 pagina’s!) aan informatie, foto’s, tips en de kwaliteit hiervan is impressionante! Een echte aanrader als je geen genoeg van Italië kunt krijgen! Bestel hem direct hier voor maar €4,99.

Lees hier alvast de introductie:

Ciao tutti,

Onze liefde voor Italië is eigenlijk een liefde in twintigvoud, een liefde voor alle twintig regio’s die met elkaar Italië zo uniek, zo bijzonder maken. Van de besneeuwde Alpentoppen in Valle d’Aosta tot de stranden van Sicilië, van de kleuren van de Cinque Terre in Ligurië tot het groen van de heuvels in het midden van het land. Van de grote steden vol kunst en cultuur tot slaperige dorpjes met slechts één bar. Van de mediterrane leefstijl in het zuiden tot de drukke zakenwereld in Milaan. Van de feesten en tradities tot de alomtegenwoordige mobieltjes. Van de traditionele pasta tot geurige olijfolie, van beroemde wijnen als Barolo en Barbera tot limoncello en grappa.

Voor deze nieuwe Ciao tutti Special – Italia in 400 tips verzamelden we in alle regio’s die Italië rijk is de leukste, mooiste, lekkerste, bijzonderste tips. Het resultaat is een dikker dan dik naslagwerk met meer dan 300 pagina’s vol Italië-inspiratie!

Ga met ons mee op reis, door dit mozaïek van wonderlijke plekken, culinaire hoogstandjes, prachtige natuur, kleurrijke foto’s en bijzondere sfeervolle steden, stadjes en dorpen dat Italië heet. Klaar voor de start? Buon viaggio!!

De mooie foto's maken de reis door Italië in deze special nog leuker

De mooie foto’s maken de reis door Italië in deze special nog leuker

De volgende special wordt extra feestelijk – Ciao tutti viert in februari namelijk de vierde verjaardag, met een keur aan Italiaanse recepten. Auguri! – Gefeliciteerd!

In maart brengen we verhalen, tips, wetenswaardigheden en mooie foto’s van Florence, voor een onvergetelijke stedentrip vanuit je luie stoel (al mag je natuurlijk ook met de special op reis!). – En we staat hier niet verkeerd, ik ga hier namelijk aan meewerken! Non vedo l’ora – ik kan niet wachten!

2 gedachtes over “Italië blijft speciaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.