Goede voornemens in Italië in het Engels

Buon AnNo! Tanti Auguri! – Gelukkig Nieuwjaar! De Beste Wensen! – A Happy New Year! All the Best!

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens. In het Italiaans zijn dat buoni propositi. In het Engels New Year’s Resolutions. Wat zijn jullie goede voornemens? Dit blog trouw blijven volgen? Goed plan. Mijn goede voornemens zijn nog actiever gaan schrijven en zelfs… (tromgeroffel) dit jaar mijn eerste boek uitbrengen! Zo. Nu is het officieel en kan ik er niet meer om heen!

The Florentine

The Florentine

The Florentine, de tweewekelijkse Engelstalige krant van Florence, vroeg laatst hun lezers en contributors naar hun New Year’s Resolutions wat betreft Florence. Ik heb eens wat voor hen geschreven en kreeg dus zelfs persoonlijk een mailtje met deze vraag in mijn inbox. Ik heb geantwoord en er verder niet meer aan gedacht. Zat ik laatst een cappuccino te drinken in het barretje naast mijn lavanderia – wasserette, wachtend op mijn, hoe verrassend, was, en bladerde ik ondertussen door de nieuwe editie van The Florentine heen. Zag ik toch ineens mijn eigen naam staan! Bovenaan. Als eerste geciteerd.Toch leuk.

Lees hier het artikel met mijn bijdrage.

2 gedachtes over “Goede voornemens in Italië in het Engels

 1. Wat ontzettend leuk Sophie! En na dit tromgeroffel……..komt er dus echt een boek dit jaar!
  En ik hoop ook op deze manier, dan komt die glimlach op heel wat gezichten te staan!
  En je blog trouw blijven hoef je aan mij niet te vragen, net als die van Saskia met Ciao Tutti!
  Haar Special was wel weer heel speciaal deze maand, naar de volgende met recepten kijk ik alweer uit!
  En ben benieuwd wat jouw volgende blog zal zijn :)!!! Ciao, ciao x

  • Jajajaja, leuk hè?! Het wordt een boek van al mijn stukjes tot nu toe!

   Ciao Tutti weet geweldige specials te produceren, elke keer weer, erg indrukwekkend! Houd die van maart in de gaten, die gaat namelijk over Florence en ik werk daar aan mee :D.

   Ciao, ciao! Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.